Անցնել հիմնական բովանդակությանը
Անցնել հիմնական նավիգացիայի մենյուին
Անցնել կայքի ներքևի մենյուին
Open Menu
<<Ագրոգիտություն և տեխնոլոգիա>>
Արխիվներ
Հրատարակչական էթիկա
Գրախոսում
Խմբագրական կազմ
Ուղեցույց հեղինակների համար
Մասին
Ամսագրի մասին
Բաց հասանելիության քաղաքականություն
Ներկայացումներ
License
Գաղտնիության քաղաքականությունը
Կապ
Հրատարակիչ
Որոնել
Գրանցում
Մուտք
Գլխավոր
/
Արխիվներ
/
Հտ․ 2 Հմր․ 74 (2021): «Ագրոգիտություն և տեխնոլոգիա» պարբերական
Հտ․ 2 Հմր․ 74 (2021): «Ագրոգիտություն և տեխնոլոգիա» պարբերական
Հրատարակվել է:
2021-06-30
Ագրարային ճարտարագիտություն
Theoretical Justification of Plant Stems Vibro-Cutting in Dense Environment
A.P. Tarverdyan, A.Kh. Khachatryan, A.V. Altunyan
PDF (English)
Distribution of Static Deformations along the Friction Lining of the Brake Mechanism in the Cars of GAZelle Series
H.V. Vardanyan, N.A. Bazikyan , V.A. Vardanyan, S.N. Bazikyan
PDF (English)
Determination of Normalized Difference Vegetation Index (NDVI) by Applying Disco-Pro AG Drones in Vineyards
P.S. Efendyan, T.A. Hovhannisyan, T.M. Hakobyan
PDF (English)
Agricultural Economics and Agribusiness
Feasibility Study of Biogas Production from Miscanthus Biomass in the Tavoush Region
D. Z. Markosyan
PDF (English)
Financial Feasibility of Sugar-Free Medium-Scale Dry Fruit Production: a Hypothetical Business Model
A.E. Martirosyan, D.Z. Markosyan
PDF (English)
Agronomy and Agroecology
Introducing Seed Material Selection Method for the Increase of Tomato Seed Yield and Quality
G.S. Martirosyan, L.M. Tadevosyan, A.M. Pahlevanyan, G.Zh. Atchemyan
PDF (English)
Development Peculiarities of Bean Anthracnose and Protective Measures
G.V. Avagyan
PDF (English)
The Use of Complexon for the Increase of Regeneration Capacity in Some Fruit Trees after Hailstorm
S.K. Yeritsyan,D.A. Begetovskiy,S.A. Mamadjanyan, L.S. Yeritsyan
PDF (English)
Evaluation and Improvement Ways of Ecological State in Agroecosystems of Voghjaberd Community
M.H. Galstyan, L.G. Matevosyan, A.L. Mkrtchyan, M.A. Markosyan
PDF (English)
Veterinary Science and Breeding Techniques
Study of Opportunistic Pathogenic Microflora in Otodectosis of Small Domestic Animals
A.R. Mkrtchyan, H.Z. Naghashyan, O.V. Scherbakov
PDF (English)
Selection of Endemic Lactic Acid Bacteria for Lactose-Free Milk Production
K.V. Chitchyan, A.A. Verdyan
PDF (English)
Food Science and Technology
Development of Cupcake Production Technology Using Rye Flour
N.G. Hovhannisyan, A.P. Vanoyan
PDF (English)
Selection of Natural Fruit Ingredients for the Production of Wine Cocktails with High Organoleptic Properties
N.R. Simonyan, A.K. Solomonyan
PDF (English)
Assessing the Risk of Antibiotic Residues in Milk Produced in the Republic of Armenia
D.A. Pipoyan, M.R. Beglaryan, G.K. Gharibyan,A.A. Aghababyan
PDF (English)
Waste-Free Use of Quail Meat in Semi-Finished Food Production
A.L. Dashtoyan, K.H. Gharibyan, H.S. Sargsyan, A.A. Baghdasaryan
PDF (English)
Exposure Assessment of Trans-Fatty Acids through Consumption of Sour Cream in Yerevan
D.A. Pipoyan, M.R. Beglaryan, S.A. Stepanyan
PDF (English)
Development of New Meat Product Technology via Tea Plants Application
E.L. Sahakyan, H.S. Sargsyan
PDF (English)
Manufacture and Use of Semi-Finished Fig Products in Biscuit Production
N.G. Hovhannisyan, A.S. Aloyan, A.M. Durgaryan
PDF (English)
The Use of Topinambur (Jerusalem artichoke) Concentrate in the Curd Production
N.R. Chatinyan, K.Zh. Minasyan, A.E. Matevosyan, S.H. Gevorgyan
PDF (English)
ISSN
Agrogitut'yun ev tekhnologia.
E-ISSN:
2579-2822
Լեզու
Armenian
English
Ընթացիկ թողարկումը
Կատարեք Ներկայացում
Կատարեք Ներկայացում
Տեղեկատվություն
Հետազոտողների համար
Ըստ հեղինակների
Գրադարանավարների հանար