Անցնել հիմնական բովանդակությանը
Անցնել հիմնական նավիգացիայի մենյուին
Անցնել կայքի ներքևի մենյուին
Open Menu
<<Ագրոգիտություն և տեխնոլոգիա>>
Արխիվներ
Հրատարակչական էթիկա
Գրախոսում
Խմբագրական կազմ
Ուղեցույց հեղինակների համար
Մասին
Ամսագրի մասին
Բաց հասանելիության քաղաքականություն
Ներկայացումներ
License
Գաղտնիության քաղաքականությունը
Կապ
Հրատարակիչ
Որոնել
Գրանցում
Մուտք
Գլխավոր
/
Արխիվներ
/
Հտ․ 2 Հմր․ 78 (2022): «Ագրոգիտություն և տեխնոլոգիա» պարբերական
Հտ․ 2 Հմր․ 78 (2022): «Ագրոգիտություն և տեխնոլոգիա» պարբերական
Հրատարակվել է:
2022-06-30
Ամբողջական թողարկումը
PDF (English)
Ագրարային ճարտարագիտություն
Economic Efficiency of Drip Irrigation System in Case of High-Value Crop Cultivation
T.V. Yedoyan
PDF (English)
Theoretical Justification of the Dynamic Parameters in Plant Stems Sliding Cutting
A.P. Tarverdyan, A.V. Altunyan
PDF (English)
Agricultural Economics and Agribusiness
Towards Circular Economy: Conceptualization and Common Practices in the Food Industry
D.Z. Markosyan
PDF (English)
Agronomy and Agroecology
Increasing the Efficiency of Chili Pepper Cultivation through an Effective Fertilization System
S.K. Yeritsyan, G.H. Gasparyan, L.S. Yeritsyan,G.S. Martirosyan
PDF (English)
Forecasting Crops Yield Capacity in Changing Agroclimatic Conditions of Ararat Valley and Piedmont Zones
R.A. Danielyan
PDF (English)
Usage of Nvidia Jetson Nano in Agriculture as an Example of Plant Leaves Illness Real-Time Detection and Classification
D.M. Galstyan,E.A. Harutyunyan,K.H. Nikoghosyan
PDF (English)
Veterinary Science and Breeding Techniques
Treatment of Third-Degree Thermal Burns in Dogs with Ozonated Vegetable Oil
A.V. Vardanyan, L.V. Chobanyan, H.D. Harutyunyan
PDF (English)
Some Epizootological Peculiarities of Chicken Eimeriosis in the Small Poultry Farms
V.V. Grigoryan, A.R. Hakobyan,S.V. Yeribekyan ,L.H. Grigoryan
PDF (English)
Epidemiological Peculiarities and Economic Efficiency of Veterinary Measures in Case of Diplococcal Infection of Pigs
A.R. Hakobyan, A.R. Mkrtchyan
PDF (English)
The Prevalence of Leishmaniasis in Dogs in the Districts of Yerevan
G.R. Avetisyan
PDF (English)
Food Science and Technology
Development of the First Component for The New “Yogric” Product
E.B. Balayan, A.E. Araksyants
PDF (English)
Developing Technology for Special Beer Brewing by Using Non-Traditional Raw Materials
H.Zh. Ter-Movsesyan
PDF (English)
Assessing Copper Risk in Honey Sold in City of Yerevan
S.A. Stepanyan, M.V. Khachatryan, D.A. Pipoyan
PDF (English)
Developing a New Recipe for Milk Chocolate
N.G. Hovhannisyan, A.H. Manukyan
PDF (English)
Developing a New Recipe for Producing Belgian Waffles with Peanut Butter
S․H․ Gevorgyan, Z․H․ Hoveyan, A․K․ Solomonyan
PDF (English)
Developing and Improving the Production Technology of Canned Cold Smoked Rainbow Trout Fillet
A.M. Aghababyan
PDF (English)
Target-Oriented Risk Assessment of AFB1 in Buckwheat Consumed in Armenia
S.A. Stepanyan, D.A. Pipoyan, M.R. Beglaryan
PDF (English)
Investigating the Effect of Yeasts and their Derivatives on the Qualitative Indices of Red Wine
K.N. Kazumyan, M.N. Mikaelyan, E.R. Gevorgyan, A.A. Jraghatspanyan
PDF (English)
The Effect of Natural Sugar Substitute on the Physicochemical Indices of Cupcake
N.G. Hovhannisyan, K.S. Khanamiryan
PDF (English)
ISSN
Agrogitut'yun ev tekhnologia.
E-ISSN:
2579-2822
Լեզու
Armenian
English
Ընթացիկ թողարկումը
Կատարեք Ներկայացում
Կատարեք Ներկայացում
Տեղեկատվություն
Հետազոտողների համար
Ըստ հեղինակների
Գրադարանավարների հանար