Անցնել հիմնական բովանդակությանը
Անցնել հիմնական նավիգացիայի մենյուին
Անցնել կայքի ներքևի մենյուին
Open Menu
<<Ագրոգիտություն և տեխնոլոգիա>>
Արխիվներ
Հրատարակչական էթիկա
Գրախոսում
Խմբագրական կազմ
Ուղեցույց հեղինակների համար
Մասին
Ամսագրի մասին
Բաց հասանելիության քաղաքականություն
Ներկայացումներ
License
Գաղտնիության քաղաքականությունը
Կապ
Հրատարակիչ
Որոնել
Գրանցում
Մուտք
Գլխավոր
/
Արխիվներ
/
Հտ․ 2 Հմր․ 86 (2024): “AgriScience and Technology” scientific journal
Հտ․ 2 Հմր․ 86 (2024): “AgriScience and Technology” scientific journal
DOI:
https://doi.org/10.70459/25792822-2024.2
Հրատարակվել է:
2024-11-18
Ագրարային ճարտարագիտություն
The Influence of the Stationarity Property on Traffic Flow Control
Arman Sargsyan, Armen Harutyunyan
PDF (English)
Agricultural Economics and Agribusiness
The Necessity to Calculate the Impact of Climate Risks on Determining the Cadastral Assessment of Agricultural Lands
Tigran Hovhannisyan, Paruyr Efendyan, Nane Khudaverdyan
PDF (English)
Agronomy and Agroecology
The Influence of Tillage Methods on the Agrophysical and Agrochemical Properties of Soils on the Example of Yernjatap Village
Albert Markosyan, Gagik Tovmasyan, Lusine Yeritsyan, Meri Hokhanyan
PDF (English)
Rooting, Growth, and Maturation of Grape Cuttings Under Different Growth Regulators
Bella Grigoryan , Aelita Grigoryan, Artem Ohanyan
PDF (English)
Research on the Efficiency of Complex Fertilizer Produced from the New Serpentine-Based Ingredient
Sergey Yeritsyan, Gayane Gasparian, Karen Grigoryan, Anna Khachatryan
PDF (English)
The Habitation and Damage of Mite in Apple and Plum Tree Orchards of Armavir Region
Samvel Asatryan
PDF (English)
Veterinary Science and Breeding Techniques
A Prooxidant and an Antioxidant Sow’s Status with Hepathopathy
Sergey Piatrouski, Natali Hlebus
PDF (English)
Biochemical Indicators of Blood and Milk in the Cows Affected by Latent Mastitis
Zhanna Melkonyan, Liana Grigoryan, Albert Vardanyan, Erik Nikoghosyan
PDF (English)
Food Science and Technology
Ingredients and Technical Parameters of a New Type of Semi-Finished Meat Containing Dutch Cabbages
Anna Dashtoyan, Yana Baluyants, Lilit Hovsepyan
PDF (English)
Study of the Possibility of Honey Wine Production Using New Active Dry Yeasts and Yeasts Derivatives
Shahane Bakhshetsyan, Elyanora Gevorgyan, Mikayel Mikayelyan
PDF (English)
Risk Assessment of Toxic Elements in Buckwheat Produced in Armenia
Davit Pipoyan, Yepraqsya Arshakyan, Meline Beglaryan
PDF (English)
The Use of Pine Cone Extract in the Production of Albumen Curd
Nara Chatinyan, Naira Stepanayan, Anahit Mezhlumyan
PDF (English)
ISSN
Agrogitut'yun ev tekhnologia.
E-ISSN:
2579-2822
Լեզու
Armenian
English
Ընթացիկ թողարկումը
Կատարեք Ներկայացում
Կատարեք Ներկայացում
Տեղեկատվություն
Հետազոտողների համար
Ըստ հեղինակների
Գրադարանավարների հանար