Անցնել հիմնական բովանդակությանը
Անցնել հիմնական նավիգացիայի մենյուին
Անցնել կայքի ներքևի մենյուին
Open Menu
<<Ագրոգիտություն և տեխնոլոգիա>>
Արխիվներ
Հրատարակչական էթիկա
Գրախոսում
Խմբագրական կազմ
Ուղեցույց հեղինակների համար
Մասին
Ամսագրի մասին
Բաց հասանելիության քաղաքականություն
Ներկայացումներ
License
Գաղտնիության քաղաքականությունը
Կապ
Հրատարակիչ
Որոնել
Գրանցում
Մուտք
Գլխավոր
/
Արխիվներ
/
Հտ․ 4 Հմր․ 84 (2023): “AgriScience and Technology” scientific journal
Հտ․ 4 Հմր․ 84 (2023): “AgriScience and Technology” scientific journal
Հրատարակվել է:
2024-02-07
Ամբողջական թողարկումը
PDF (English)
Ագրարային ճարտարագիտություն
Development of the Technological Scheme of the Combined Frontal Plough and the Justification of the Parameters of Disc Working Bodies
A.M. Yesoyan, G.M. Mikayelyan, A.G. Karapetyan
PDF (English)
Agricultural Economics and Agribusiness
Analysis of the Current Procedures for Cadastral Assessment of Agricultural Lands in Armenia
P.S. Efendyan, M.Sh. Mkrtchyan, N.A. Khudaverdyan
PDF (English)
Agronomy and Agroecology
Study of Growth, Yield, and Yield Quality Indicators of Tomato Hybrids in Hydroponic Systems under Greenhouse Conditions
A.M. Tadevosyan, N.A. Gasparyan, H.Z. Terteryan
PDF (English)
The Effect of Applying Mineral Fertilizers Through Drip Irrigation and Furrow Method on the Movement of Mobile Nutrients in the Soil and the Growth, Development, and Accumulation of Nutrients in the Walnut Leaves
G.H. Gasparyan, S.K. Yeritsyan, L.S. Yeritsyan ,G.S. Santrosyan
PDF (English)
Studying Stimulant and Fungicidal Properties of Preparation “Argitos Agro” against Powdery Mildew in Greenhouse Conditions
L.H. Atсhemyan, V.S. Mirzoyan, N.K. Petrosyan, G.A. Karapetyan
PDF (English)
The Effect of Various Tillage Methods and Meliorants Application against their Background on the Dynamics of Macronutrients Accumulation in the Winter Wheat Plants and their Output via Crop Yield
K.A. Gharakhanyan, M.H. Galstyan
PDF (English)
Veterinary Science and Breeding Techniques
Heat Stress and Cultivable Intestinal Bacteria of Lehmann Brown Hens
N.A. Harutyunyan,Zh.T. Chitchyan, M.V. Badalyan, A.Z. Pepoyan
PDF (English)
Epidemiological Analysis of the Swine Perfringens Disease in the Aragatsotn Region
M.A. Sargsyan
PDF (English)
Knowledge, Attitudes, Practices (KAP) of Brucellosis in Occupationally Exposed Groups in Armenia
H.M. Danelyan, P.G. Tumanyan, A.A. Hovhannisyan,Kh.V. Sargsyan
PDF (English)
Food Science and Technology
Cow Milk Total Protein Analysis and Daily Intake Estimation in Armenia
A.S. Hovhannisyan, M.R. Beglaryan, D.A. Pipoyan,N. Merendino
PDF (English)
Studying the Effects of Various Yeast on the Three-Year Aging Process of Brandy Spirits Made From “Kangun” and “Meghrabuyr” Grape Varieties
T.L. Khachatryan, L.V. Shahinyan, Sh.H. Harutyunyan, A.H. Nersisyan
PDF (English)
Using Alternative Raw Materials in Sugar Confectionery Production
N.G. Hovhannisyan, H.V. Mkhitaryan, G.B. Aperyan, R.S. Hayrapetyan
PDF (English)
The Investigation of the Untapped Winemaking Potential of the Grape Variety “Hastakot”
A.H. Gabrielyan, G.B. Iskandaryan
PDF (English)
ISSN
Agrogitut'yun ev tekhnologia.
E-ISSN:
2579-2822
Լեզու
Armenian
English
Ընթացիկ թողարկումը
Կատարեք Ներկայացում
Կատարեք Ներկայացում
Տեղեկատվություն
Հետազոտողների համար
Ըստ հեղինակների
Գրադարանավարների հանար