Անցնել հիմնական բովանդակությանը
Անցնել հիմնական նավիգացիայի մենյուին
Անցնել կայքի ներքևի մենյուին
Open Menu
<<Ագրոգիտություն և տեխնոլոգիա>>
Արխիվներ
Հրատարակչական էթիկա
Գրախոսում
Խմբագրական կազմ
Ուղեցույց հեղինակների համար
Մասին
Ամսագրի մասին
Բաց հասանելիության քաղաքականություն
Ներկայացումներ
License
Գաղտնիության քաղաքականությունը
Կապ
Հրատարակիչ
Որոնել
Գրանցում
Մուտք
Գլխավոր
/
Արխիվներ
/
Հտ․ 4 Հմր․ 76 (2021): «Ագրոգիտություն և տեխնոլոգիա» պարբերական
Հտ․ 4 Հմր․ 76 (2021): «Ագրոգիտություն և տեխնոլոգիա» պարբերական
Հրատարակվել է:
2021-12-26
Ամբողջական թողարկումը
PDF (English)
Ագրարային ճարտարագիտություն
Studying the Reclamation State of the Irrigated Meadow Brown Lands in Araksavan Community of Ararat Region
A.Sh. Eloyan, M.H. Barseghyan, S.H. Daveyan, T.A. Jhangiryan
PDF (English)
Efficiency of Drip Irrigation in Intensive Orchards
S.A. Miroyan
PDF (English)
Software Package for Determining the Capillary Adsorption Potential in Irrigated Lands
R.A. Danielyan
PDF (English)
Agricultural Economics and Agribusiness
The Dynamics of Winter Wheat Production and Analysis of the Main Affecting Factors in the Regions of the RA in 1991-2020
V.S. Aleksanyan, G.H. Keshishyan,S.N. Shirokov, I.R. Trushkina
PDF (English)
Study and Development Trend of the Cigarette Market in the Republic of Armenia
A.H. Parsyan,S.H. Parsyan
PDF (English)
Agronomy and Agroecology
Calculation of the Optimal Doses of the Ameliorant Neutralizing Heavy Metals in Anthropogenically Polluted Soils
S.J. Tamoyan
PDF (English)
The Study of Biological and Economic Characteristics of Some Imported Walnut Tree Varieties in Conditions of Piedmont Zone in Armenia
G.S. Santrosyan, G.S. Gabrielyan, A.K. Muradyan, L.V. Hovhannisyan
PDF (English)
Synthesis of Potentially Bioactive Hydrazones of Pyrimidine and 1,3,5-Triazine
T.A. Gomktsyan, R.S. Shainova, M.V. Dovlatyan, A.P. Yengoyan*
PDF (English)
Study of the Species Composition of Harmful Organisms in Akunk Educational Research Farm
A.A. Manvelyan, M.H. Ghazaryan
PDF (English)
Study of Eco-Touristic Services and Forest Rehabilitation Activities in the Context of Pandemic Covid-19 and Other Affecting Factors by the Example of Hrazdan Forest Farm
E.A. Zakaryan, M.H. Galstyan, K.Sh. Sargsyan, E.F. Gevorgyan
PDF (English)
The Effect of Different Pruning Types on the Growth and Yield Capacity of Plum Varieties Fortune and Vengerka Domestica in Conditions of Armavir Community in Armavir Region
E.R. Stepanyan, A.L. Yepremyan, S.S. Simonyan
PDF (English)
Hymenopteran Parasitoids of Leaf Miners (Diptera: Agomyzidae)
N.M. Grigoryan,V.S. Hovhannisyan, A.S. Gasparyan
PDF (English)
Veterinary Science and Breeding Techniques
Salmonella Carrier State in Ostriches and Epizootological Situation in Ararat Region
M.A. Sargsyan, H.S. Balasanyan, G.R. Tovmasyan
PDF (English)
Study of the Content of Somatic Cells in Cow’s Milk in Armenia
E.B. Balayan, A.E. Araksyants
PDF (English)
Mastitis Incidence in First-Calf Heifers on the Small Farms of the Republic of Armenia
Zh.S. Melkonyan, V.V. Khotsanyan, K.A. Sukiasyan, E.A. Nikoghosyan
PDF (English)
Genetic Characteristics of Multiparous Goats according to the Loci of Some Polymorphous Proteins in Blood and Milk
M.V. Badalyan, Yu.G. Marmaryan, D.S. Navasardyan,S.A. Kharatyan
PDF (English)
Food Science and Technology
Risk Assessment of Toxic Elements in Fruits and Vegetables Grown in Ararat Region, Armenia
D.A. Pipoyan, M.R. Beglaryan, G.H. Tepanosyan, L.V. Sahakyan
PDF (English)
Developing and Implementing Technology of Rosé Wine Production from the Grape Variety “Charentsi”
A.H. Gabrielyan, N.R. Simonyan,A.S. Gasparyan
PDF (English)
Food Powder Manufacture from Grape Pomace and its Application as an Improver in the Macaroni Production
N.V. Yavruyan, N.A. Avetisyan
PDF (English)
Production of Functional Cookies and Quality Research
A.V. Ghazaryan, S.I. Sagradyan
PDF (English)
The Effect of Liquid Smoke on the Quality of Uncooked Smoked Sausages
A.L. Dashtoyan, E.B. Balayan,S.A. Mirzabekyan
PDF (English)
ISSN
Agrogitut'yun ev tekhnologia.
E-ISSN:
2579-2822
Լեզու
Armenian
English
Ընթացիկ թողարկումը
Կատարեք Ներկայացում
Կատարեք Ներկայացում
Տեղեկատվություն
Հետազոտողների համար
Ըստ հեղինակների
Գրադարանավարների հանար