ԴԱՌԸ ՇՈԿՈԼԱԴԻ ՀԱՐՍՏԱՑՈՒՄԸ ՍՆՆԴԱՅԻՆ ՄԱՆՐԱԹԵԼԵՐՈՎ
Բանալի բառեր-:
դառը շոկոլադ, ցորենի սննդային թեփ, սննդային մանրաթելեր, ֆունկցիոնալ սննդամթերք, ֆունկցիոնալ բաղադրիչԱմփոփում
Շոկոլադագործությունում նոր տեսականու արտադրության տեխնոլոգիաների մշակումը պայմանավորված է շուկայի պահանջարկով: Խնդիր է դրվել ստանալ սննդային մանրաթելերով հարստացված դառը շոկոլադ: Որպես ֆունկցիոնալ բաղադրիչ կիրառվել է ցորենի սննդային թեփ, որը պարունակում է մեծ քանակությամբ արժեքավոր նյութեր և սննդային մանրաթելեր: Վերջիններս կարևոր նշանակություն ունեն մարդու օրգանիզմի բնականոն կենսագործունեության համար։
Ներբեռնումներ
Հրատարակվել է
Ինչպես մեջբերել
Թողարկում
Բաժին
Արտոնագհր
Creative Commons Attribution-Non-Commercial (CC BY-NC). CC BY-NC allows users to copy and distribute the article, provided this is not done for commercial purposes. The users may adapt – remix, transform, and build upon the material giving appropriate credit, providing a link to the license. The full details of the license are available at https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/.